APTAMIL AR, 400 g
SPECIALIOS MEDICININĖS PASKIRTIES MAISTO PRODUKTAS ATPYLINĖJANTIEMS kūdikiams. Nuo gimimo.
Produkto sudėdamosios dalys: Laktozė (iš karvės PIENO), augaliniai aliejai (palmių, kokosų, rapsų, saulėgrąžų,didelę koncentraciją oleino rūgšties turintis saulėgrąžų aliejus), nugriebtas PIENAS, demineralizuotos išrūgos (iš karvės PIENO), galaktooligosacharidai (iš karvės PIENO), tirštiklis (saldžiųjų ceratonijų derva), kalcio fosfatas, ŽUVŲ taukai, išrūgų baltymai (iš karvės PIENO), fruktooligosacharidai, Mortierella alpina aliejus, cholino chloridas, kalio citratas, natrio citratas, kalio chloridas, L-askorbo rūgštis, magnio chloridas, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), inozitolis, taurinas, kalcio karbonatas, geležies (II) sulfatas, L-triptofanas, cinko sulfatas, natrio L-askorbatas, L-karnitinas, DL-alfa-tokoferolio acetatas, uridino 5'- monofosfato natrio druskos, citidino 5'-monofosfatas, antioksidantas (askorbilpalmitatas), adenozino 5'-monofosfatas, kalcio D-pantotenatas, inozino 5'- monofosfato natrio druskos, nikotinamidas, guanozino 5'- monofosfato natrio druskos, vario sulfatas, DL-alfa-tokoferolis, retinilo palmitatas, tiamino hidrochloridas, piridoksino hidrochloridas, riboflavinas, folio rūgštis ( pteroilmonogliutamo rūgštis), kalio jodidas, mangano sulfatas, natrio selenitas, filochinonas (fitomenadionas), cholekalciferolis, D-biotinas, cianokobalaminas.
MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)
Energinė vertė |
276,00 kJ / 66,00 Kcal |
Riebalai |
3,40 g |
Sočiosios riebalų rūgštys |
1,50 g |
Angliavandeniai |
7,20 g |
Cukrūs |
7,20 g |
Baltymai |
1,30 g |
Druska |
0,05 g |
Paruošimo instrukcija: Svarbu tiksliai laikytis mišinio paruošimo ir dozavimo instrukcijos. Mišinį ruoškite šviežiai, sumaitinkite iš karto, nevartokite likučių. Nešildykite mišinio mikrobangų krosnelėje. 1. Nusiplaukite rankas. Mišinio ruošimui naudokite tik švarius arba sterilizuotus indus. 2. Užvirinkite geriamą vandenį ir ataušinkite iki 40°C. 3. Į buteliuką įpilkite lentelėje nurodytą vandens kiekį. 4. Mišinį dozuokite šaukšteliu, esančiu dėžutėje. Kaupą nubraukite švariu peiliu. 5. Į vandenį įberkite nurodytą skaičių dozavimo šaukštelių. 6. Buteliuką užsukite, ir laikant stačiai iš karto stipriai plakite 10 sekundžių arba kol ištirps milteliai. 7. Patikrinkite temperatūrą (turėtų būti 37°C).
Laikymo sąlygos: skardinę uždarykite ir laikykite sausoje vietoje (nuo 5 iki 25°C). Atidarytą pakuotę suvartokite per 4 savaites.
Alergenai: pienas, žuvys, sojos.
APTAMIL AR, 400 g
SPECIALIOS MEDICININĖS PASKIRTIES MAISTO PRODUKTAS ATPYLINĖJANTIEMS kūdikiams. Nuo gimimo.
Produkto sudėdamosios dalys: Laktozė (iš karvės PIENO), augaliniai aliejai (palmių, kokosų, rapsų, saulėgrąžų,didelę koncentraciją oleino rūgšties turintis saulėgrąžų aliejus), nugriebtas PIENAS, demineralizuotos išrūgos (iš karvės PIENO), galaktooligosacharidai (iš karvės PIENO), tirštiklis (saldžiųjų ceratonijų derva), kalcio fosfatas, ŽUVŲ taukai, išrūgų baltymai (iš karvės PIENO), fruktooligosacharidai, Mortierella alpina aliejus, cholino chloridas, kalio citratas, natrio citratas, kalio chloridas, L-askorbo rūgštis, magnio chloridas, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), inozitolis, taurinas, kalcio karbonatas, geležies (II) sulfatas, L-triptofanas, cinko sulfatas, natrio L-askorbatas, L-karnitinas, DL-alfa-tokoferolio acetatas, uridino 5'- monofosfato natrio druskos, citidino 5'-monofosfatas, antioksidantas (askorbilpalmitatas), adenozino 5'-monofosfatas, kalcio D-pantotenatas, inozino 5'- monofosfato natrio druskos, nikotinamidas, guanozino 5'- monofosfato natrio druskos, vario sulfatas, DL-alfa-tokoferolis, retinilo palmitatas, tiamino hidrochloridas, piridoksino hidrochloridas, riboflavinas, folio rūgštis ( pteroilmonogliutamo rūgštis), kalio jodidas, mangano sulfatas, natrio selenitas, filochinonas (fitomenadionas), cholekalciferolis, D-biotinas, cianokobalaminas.
MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)
Energinė vertė |
276,00 kJ / 66,00 Kcal |
Riebalai |
3,40 g |
Sočiosios riebalų rūgštys |
1,50 g |
Angliavandeniai |
7,20 g |
Cukrūs |
7,20 g |
Baltymai |
1,30 g |
Druska |
0,05 g |
Paruošimo instrukcija: Svarbu tiksliai laikytis mišinio paruošimo ir dozavimo instrukcijos. Mišinį ruoškite šviežiai, sumaitinkite iš karto, nevartokite likučių. Nešildykite mišinio mikrobangų krosnelėje. 1. Nusiplaukite rankas. Mišinio ruošimui naudokite tik švarius arba sterilizuotus indus. 2. Užvirinkite geriamą vandenį ir ataušinkite iki 40°C. 3. Į buteliuką įpilkite lentelėje nurodytą vandens kiekį. 4. Mišinį dozuokite šaukšteliu, esančiu dėžutėje. Kaupą nubraukite švariu peiliu. 5. Į vandenį įberkite nurodytą skaičių dozavimo šaukštelių. 6. Buteliuką užsukite, ir laikant stačiai iš karto stipriai plakite 10 sekundžių arba kol ištirps milteliai. 7. Patikrinkite temperatūrą (turėtų būti 37°C).
Laikymo sąlygos: skardinę uždarykite ir laikykite sausoje vietoje (nuo 5 iki 25°C). Atidarytą pakuotę suvartokite per 4 savaites.
Alergenai: pienas, žuvys, sojos.