DION SPORTLAB COLLAGEN PLUS, Šokolado sk., 300 g
Informacinis lapelis
COLLAGEN Plus – labai hidrolizuoti mažos molekulinės masės kolageno peptidai
∙ optimizuotas greitam ir visapusiškam kūno įsisavinimui;
∙ greitai ir lengvai ištirpsta vandenyje;
∙ sudėtyje yra hialurono rūgšties;
∙ formulės sudėtyje taip pat yra vitamino C, acerola ir erškėtuogių ekstrakto.
Sudedamosios dalys:
[Collagen Plus] hidrolizuotas kolagenas 90%, acerola ekstraktas, erškėtuogių ekstraktas, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, obuolių rūgštis, pieno rūgštis), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė), L-askorbo rūgštis, hialurono rūgštis.
[Collagen Dessert] hidrolizuotas kolagenas 85%, kakavos milteliai, karamelė, kvapiosios medžiagos, tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė), DL-a-tokoferilacetatas, retinilo acetatas, cholekalciferolis.
Maistinė vertė [Collagen Plus] |
100 g | 10 g* | ||
Energinė vertė | 1598 kJ = 376 kcal |
160 kJ = 38 kcal |
||
Riebalai | 0 g | 0 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g | 0 g | ||
Angliavandeniai | 4 g | 0,4 g | ||
iš kurių cukrų | 2 g | 0,2 g | ||
Baltymai | 90 g | 9 g | ||
Druska | <0,1 g | <0,1 g | ||
Vitaminas C | 800 mg /1000% | 80 mg /100% | ||
Hidrolizuotas kolagenas** | 90 g | 9 g | ||
Acerola ekstraktas 1:10 | 500 mg | 50 mg | ||
Erškėtuogių ekstraktas 1:10 | 500 mg | 50 mg | ||
Hialurono rūgštis | 500 mg | 50 mg | ||
* 10 g = 2× 10 ml kaušeliai. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles. %NRV – Referencinės maistinės vertės. ** - I ir III tipo kolageno kompleksas. |
||||
|
||||
Maistinė vertė [Collagen Desert] |
100 g | 50 g* | ||
Energinė vertė | 1550 kJ = 365 kcal |
775 kJ = 183 kcal |
||
Riebalai | 1 g | 0,5 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,6 g | 0,3 g | ||
Angliavandeniai | 4 g | 2 g | ||
iš kurių cukrų | 1 g | 0,5 g | ||
Baltymai | 85 g | 42,5 g | ||
Druska | <0,1 g | <0,1 g | ||
Vitaminas A | 800 μg /100% | 400 μg /50% | ||
Vitaminas D | 5 μg /100% | 2,5 μg /50% | ||
Vitaminas E | 12 mg /100% | 6 mg /50% | ||
Hidrolizuotas kolagenas** | 85 g | 42,5 g | ||
* 50 g = 3× 25 ml kaušeliai. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles. %NRV – Referencinės maistinės vertės. ** - I ir III tipo kolageno kompleksas. |
Vartojimas:
Collagen Plus: Sumaišyti 2 kaušelius (10 g) miltelių su 200-500 ml vandens ar sulčių.
Collagen Dessert: 3 šaukštus (50 g) miltelių intensyviai sumaišykite šaukštu su 100 ml šalto vandens, – produktas akimirksniu pradeda tirštėti ir po 1 minutės pasiekia tankiausią konsistenciją. Patarimas: kietėjimui šaldyti šaldytuve nereikia, tačiau paruoštas produktas, atvėsintas iki 5-10°C, turi malonesnį skonį.
DION SPORTLAB COLLAGEN PLUS, Šokolado sk., 300 g
Daugiau informacijos
Prekės kodas: 230798
Forma: miltelių
Pakuotė: 300 g
kad būtų užtikrintas normalus kraujagyslių, kaulų, kremzlių, dantenų, odos, dantų veikimas.
Informacinis lapelis
COLLAGEN Plus – labai hidrolizuoti mažos molekulinės masės kolageno peptidai
∙ optimizuotas greitam ir visapusiškam kūno įsisavinimui;
∙ greitai ir lengvai ištirpsta vandenyje;
∙ sudėtyje yra hialurono rūgšties;
∙ formulės sudėtyje taip pat yra vitamino C, acerola ir erškėtuogių ekstrakto.
Sudedamosios dalys:
[Collagen Plus] hidrolizuotas kolagenas 90%, acerola ekstraktas, erškėtuogių ekstraktas, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, obuolių rūgštis, pieno rūgštis), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė), L-askorbo rūgštis, hialurono rūgštis.
[Collagen Dessert] hidrolizuotas kolagenas 85%, kakavos milteliai, karamelė, kvapiosios medžiagos, tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė), DL-a-tokoferilacetatas, retinilo acetatas, cholekalciferolis.
Maistinė vertė [Collagen Plus] |
100 g | 10 g* | ||
Energinė vertė | 1598 kJ = 376 kcal |
160 kJ = 38 kcal |
||
Riebalai | 0 g | 0 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g | 0 g | ||
Angliavandeniai | 4 g | 0,4 g | ||
iš kurių cukrų | 2 g | 0,2 g | ||
Baltymai | 90 g | 9 g | ||
Druska | <0,1 g | <0,1 g | ||
Vitaminas C | 800 mg /1000% | 80 mg /100% | ||
Hidrolizuotas kolagenas** | 90 g | 9 g | ||
Acerola ekstraktas 1:10 | 500 mg | 50 mg | ||
Erškėtuogių ekstraktas 1:10 | 500 mg | 50 mg | ||
Hialurono rūgštis | 500 mg | 50 mg | ||
* 10 g = 2× 10 ml kaušeliai. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles. %NRV – Referencinės maistinės vertės. ** - I ir III tipo kolageno kompleksas. |
||||
|
||||
Maistinė vertė [Collagen Desert] |
100 g | 50 g* | ||
Energinė vertė | 1550 kJ = 365 kcal |
775 kJ = 183 kcal |
||
Riebalai | 1 g | 0,5 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,6 g | 0,3 g | ||
Angliavandeniai | 4 g | 2 g | ||
iš kurių cukrų | 1 g | 0,5 g | ||
Baltymai | 85 g | 42,5 g | ||
Druska | <0,1 g | <0,1 g | ||
Vitaminas A | 800 μg /100% | 400 μg /50% | ||
Vitaminas D | 5 μg /100% | 2,5 μg /50% | ||
Vitaminas E | 12 mg /100% | 6 mg /50% | ||
Hidrolizuotas kolagenas** | 85 g | 42,5 g | ||
* 50 g = 3× 25 ml kaušeliai. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles. %NRV – Referencinės maistinės vertės. ** - I ir III tipo kolageno kompleksas. |
Vartojimas:
Collagen Plus: Sumaišyti 2 kaušelius (10 g) miltelių su 200-500 ml vandens ar sulčių.
Collagen Dessert: 3 šaukštus (50 g) miltelių intensyviai sumaišykite šaukštu su 100 ml šalto vandens, – produktas akimirksniu pradeda tirštėti ir po 1 minutės pasiekia tankiausią konsistenciją. Patarimas: kietėjimui šaldyti šaldytuve nereikia, tačiau paruoštas produktas, atvėsintas iki 5-10°C, turi malonesnį skonį.