DION SPORTLAB DIET FIBRE, Neutralus sk., 240 g
Informacinis lapelis
Diet Fibre – inulinas – skaidulinių medžiagų gėrimas
Inulinas – tai nesuvirškinamos augalinių angliavandenių skaidulos (fruktooligosacharidai), išgaunamas iš cikorijos šaknies. Jis nesuvirškinamas skrandyje, tačiau žarnyne inuliną metabolizuoja gerosios bakterijos. Todėl inulinas selektyviai skatina gerųjų bakterijų aktyvumą ir palaiko natūralios žarnyno mikrofloros balansą. Su tuo yra susijusios teigiamos inulino savybės žarnyno funkcijoms ir bendrai organizmo sveikatai.
Vartojant didesnėmis dozėmis, inulino skaidulos brinkdamos suteikia sotumo jausmą, žarnyne pritraukia daugiau vandens ir pagerina žarnyno motoriką, lengvina tuštinimąsi.
Sudedamosios dalys:
100% inulino milteliai (frukto-oligosacharidas).
Ⓥ Tinka vegetarams ir veganams.
Vartojimas:
1 dozė = 15 g.
Sumaišyti 1 kaušelį (15 g) miltelių su 200-250 ml vandens.
Inulinas – tai nesuvirškinamos augalinių angliavandenių skaidulos (fruktooligosacharidai), išgaunamas iš cikorijos šaknies. Jis nesuvirškinamas skrandyje, tačiau žarnyne inuliną metabolizuoja gerosios bakterijos. Todėl inulinas selektyviai skatina gerųjų bakterijų aktyvumą ir palaiko natūralios žarnyno mikrofloros balansą. Su tuo yra susijusios teigiamos inulino savybės žarnyno funkcijoms ir bendrai organizmo sveikatai.
Vartojant didesnėmis dozėmis, inulino skaidulos brinkdamos suteikia sotumo jausmą, žarnyne pritraukia daugiau vandens ir pagerina žarnyno motoriką, lengvina tuštinimąsi.
Sudedamosios dalys:
100% inulino milteliai (frukto-oligosacharidas).
Ⓥ Tinka vegetarams ir veganams.
Maistinė vertė | 100 g | 15 g* | ||
Energinė vertė | 856 kJ= 212 kcal |
128 kJ= 32 kcal |
||
Riebalai | 0 g | 0 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g | 0 g | ||
Angliavandeniai | 8 g | 1,2 g | ||
iš kurių cukrų | 8 g | 1,2 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 90 g | 13,5 g | ||
Baltymai | 0 g | 0 g | ||
Druska | 0 g | 0 g | ||
* 15 g = 1×25 ml kaušelis. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles. |
Vartojimas:
1 dozė = 15 g.
Sumaišyti 1 kaušelį (15 g) miltelių su 200-250 ml vandens.
DION SPORTLAB DIET FIBRE, Neutralus sk., 240 g
Daugiau informacijos
Prekės kodas: 230807
Forma: miltelių
Pakuotė: 240 g
palaiko natūralios žarnyno mikrofloros balansą
Informacinis lapelis
Diet Fibre – inulinas – skaidulinių medžiagų gėrimas
Inulinas – tai nesuvirškinamos augalinių angliavandenių skaidulos (fruktooligosacharidai), išgaunamas iš cikorijos šaknies. Jis nesuvirškinamas skrandyje, tačiau žarnyne inuliną metabolizuoja gerosios bakterijos. Todėl inulinas selektyviai skatina gerųjų bakterijų aktyvumą ir palaiko natūralios žarnyno mikrofloros balansą. Su tuo yra susijusios teigiamos inulino savybės žarnyno funkcijoms ir bendrai organizmo sveikatai.
Vartojant didesnėmis dozėmis, inulino skaidulos brinkdamos suteikia sotumo jausmą, žarnyne pritraukia daugiau vandens ir pagerina žarnyno motoriką, lengvina tuštinimąsi.
Sudedamosios dalys:
100% inulino milteliai (frukto-oligosacharidas).
Ⓥ Tinka vegetarams ir veganams.
Vartojimas:
1 dozė = 15 g.
Sumaišyti 1 kaušelį (15 g) miltelių su 200-250 ml vandens.
Inulinas – tai nesuvirškinamos augalinių angliavandenių skaidulos (fruktooligosacharidai), išgaunamas iš cikorijos šaknies. Jis nesuvirškinamas skrandyje, tačiau žarnyne inuliną metabolizuoja gerosios bakterijos. Todėl inulinas selektyviai skatina gerųjų bakterijų aktyvumą ir palaiko natūralios žarnyno mikrofloros balansą. Su tuo yra susijusios teigiamos inulino savybės žarnyno funkcijoms ir bendrai organizmo sveikatai.
Vartojant didesnėmis dozėmis, inulino skaidulos brinkdamos suteikia sotumo jausmą, žarnyne pritraukia daugiau vandens ir pagerina žarnyno motoriką, lengvina tuštinimąsi.
Sudedamosios dalys:
100% inulino milteliai (frukto-oligosacharidas).
Ⓥ Tinka vegetarams ir veganams.
Maistinė vertė | 100 g | 15 g* | ||
Energinė vertė | 856 kJ= 212 kcal |
128 kJ= 32 kcal |
||
Riebalai | 0 g | 0 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g | 0 g | ||
Angliavandeniai | 8 g | 1,2 g | ||
iš kurių cukrų | 8 g | 1,2 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 90 g | 13,5 g | ||
Baltymai | 0 g | 0 g | ||
Druska | 0 g | 0 g | ||
* 15 g = 1×25 ml kaušelis. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles. |
Vartojimas:
1 dozė = 15 g.
Sumaišyti 1 kaušelį (15 g) miltelių su 200-250 ml vandens.