DION SPORTLAB FLEX Joint Support, Uogų sk., 450 g
Informacinis lapelis
FLEX – stipriausias produktas sąnarių ir raiščių apsaugai
FLEX Matrix™:
kolagenas, MSM, chondroitinas, gliukozaminas
Mineralai ir vitaminai:
Ca, Mg, Zn, vitaminas D3, vitaminas C.
Vartojimas:
1 dozė = 15 g.
Sumaišyti 1 kaušelį (15 g) miltelių su 250 ml vandens.
Sudedamosios dalys:
FLEX Matrix™ (hidrolizuotas kolagenas, metilsulfonilmetanas, chondroitino sulfatas, gliukozamino sulfatas KCl (iš vėžiagyvių), ortofosforo rūgšties kalcio druskos, L-askorbo rūgštis, magnio chloridas, cinko gliukonatas, cholekalciferolis), kvapiosios medžiagos, maltodekstrinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, obuolių rūgštis), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė).
FLEX Matrix™:
kolagenas, MSM, chondroitinas, gliukozaminas
Mineralai ir vitaminai:
Ca, Mg, Zn, vitaminas D3, vitaminas C.
Vartojimas:
1 dozė = 15 g.
Sumaišyti 1 kaušelį (15 g) miltelių su 250 ml vandens.
Sudedamosios dalys:
FLEX Matrix™ (hidrolizuotas kolagenas, metilsulfonilmetanas, chondroitino sulfatas, gliukozamino sulfatas KCl (iš vėžiagyvių), ortofosforo rūgšties kalcio druskos, L-askorbo rūgštis, magnio chloridas, cinko gliukonatas, cholekalciferolis), kvapiosios medžiagos, maltodekstrinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, obuolių rūgštis), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė).
Maistinė vertė | 100 g | 15 g | ||
Energinė vertė | 651 kJ = 153 kcal |
98 kJ = 23 kcal |
||
Riebalai | <0,1 g | <0,1 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | <0,1 g | <0,1 g | ||
Angliavandeniai | 5 g | 0,8 g | ||
iš kurių cukrų | <0,1 g | <0,1 g | ||
Skaidulinės medžiagos | <0,1 g | <0,1 g | ||
Baltymai | 33,3 g | 5 g | ||
Druska | <0,1 g | <0,1 g | ||
Vit. D | 166,7 μg /3333% | 25 μg /500% | ||
Vit. C | 266,7 mg /333% | 40 mg /50% | ||
Ca | 2667 mg /333% | 400 mg /50% | ||
Mg | 500 mg /133% | 75 mg /20% | ||
Zn | 66,7 mg /667% | 10 mg /100% | ||
Hidrolizuotas kolagenas | 33333 mg | 5000 mg | ||
MSM | 13333 mg | 2000 mg | ||
Chondroitinas | 6666 mg | 1000 mg | ||
Gliukozaminas | 6666 mg | 1000 mg | ||
% NRV – Referencinės maistinės vertės. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles. |
DION SPORTLAB FLEX Joint Support, Uogų sk., 450 g
Daugiau informacijos
Prekės kodas: 230808
Forma: Milteliai
Pakuotė: 450 g
FLEX sudėtyje yra kruopščiai atrinktų veiksmingų sudedamųjų dalių ir jis skirtas žmonėms, turintiems sąnarių problemų, arba visiems, kuriems reikia papildomos paramos sąnariams.
Informacinis lapelis
FLEX – stipriausias produktas sąnarių ir raiščių apsaugai
FLEX Matrix™:
kolagenas, MSM, chondroitinas, gliukozaminas
Mineralai ir vitaminai:
Ca, Mg, Zn, vitaminas D3, vitaminas C.
Vartojimas:
1 dozė = 15 g.
Sumaišyti 1 kaušelį (15 g) miltelių su 250 ml vandens.
Sudedamosios dalys:
FLEX Matrix™ (hidrolizuotas kolagenas, metilsulfonilmetanas, chondroitino sulfatas, gliukozamino sulfatas KCl (iš vėžiagyvių), ortofosforo rūgšties kalcio druskos, L-askorbo rūgštis, magnio chloridas, cinko gliukonatas, cholekalciferolis), kvapiosios medžiagos, maltodekstrinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, obuolių rūgštis), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė).
FLEX Matrix™:
kolagenas, MSM, chondroitinas, gliukozaminas
Mineralai ir vitaminai:
Ca, Mg, Zn, vitaminas D3, vitaminas C.
Vartojimas:
1 dozė = 15 g.
Sumaišyti 1 kaušelį (15 g) miltelių su 250 ml vandens.
Sudedamosios dalys:
FLEX Matrix™ (hidrolizuotas kolagenas, metilsulfonilmetanas, chondroitino sulfatas, gliukozamino sulfatas KCl (iš vėžiagyvių), ortofosforo rūgšties kalcio druskos, L-askorbo rūgštis, magnio chloridas, cinko gliukonatas, cholekalciferolis), kvapiosios medžiagos, maltodekstrinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, obuolių rūgštis), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė).
Maistinė vertė | 100 g | 15 g | ||
Energinė vertė | 651 kJ = 153 kcal |
98 kJ = 23 kcal |
||
Riebalai | <0,1 g | <0,1 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | <0,1 g | <0,1 g | ||
Angliavandeniai | 5 g | 0,8 g | ||
iš kurių cukrų | <0,1 g | <0,1 g | ||
Skaidulinės medžiagos | <0,1 g | <0,1 g | ||
Baltymai | 33,3 g | 5 g | ||
Druska | <0,1 g | <0,1 g | ||
Vit. D | 166,7 μg /3333% | 25 μg /500% | ||
Vit. C | 266,7 mg /333% | 40 mg /50% | ||
Ca | 2667 mg /333% | 400 mg /50% | ||
Mg | 500 mg /133% | 75 mg /20% | ||
Zn | 66,7 mg /667% | 10 mg /100% | ||
Hidrolizuotas kolagenas | 33333 mg | 5000 mg | ||
MSM | 13333 mg | 2000 mg | ||
Chondroitinas | 6666 mg | 1000 mg | ||
Gliukozaminas | 6666 mg | 1000 mg | ||
% NRV – Referencinės maistinės vertės. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles. |