DR. OHHIRA FERMENTUOTAS EKSTRAKTAS, 30 paketėlių
Dr.OHHIRA® fermentuotas augalinis ekstraktas – tai japonų mikrobiologo sukurta ir laiko patikrinta formulė:
- 3 in 1 – skaidulos, probiotinės bakterijos ir postbiotinės medžiagos
- MOKSLIŠKAI pagrįstas veiksmingumas – Japonijoje atlikti in VIVO ir in VITRO klinikiniai tyrimai.
- TYRELĖS forma – ypatingai lengvai virškinama ir absorbuojama.
- PAPRASTAS vartojimas – vienkartiniai 2,5 g maišeliai, iš kurių turinys išspaudžiamas tiesiai į burną.
- GERAS skonis – saldokas, primenantis džiovintas slyvas ir figas, su lengvu šokolado poskoniu.
- TINKA VAIKAMS (nėra užspringimo rizikos) bei suaugusiems, kurie turi fiziologinių sunkumų ryjant kapsules.
- Idealiai tinka VEGETARAMS ir VEGANAMS, nes sudėtyje nėra gyvūninės kilmės ingredientų.
- Be GMO, pieno produktų ir glitimo.
Maisto papildas - Fermentuotas ekstraktas. 5 metus natūraliai fermentuoti skirtingi augalai. Pakuotėje yra: 30 maišelių po 2,5 g | Grynasis kiekis: 75 g. Viename 2,5 g maišelyje yra: 750 mg galakto-oligosacharidų, 750 mg frukto-oligosacharidų, 551,12 mg oligosacharidų, 247,89 mg VAISIŲ (slyvos, figos, kvapieji mandarinai, raudonoji vaškuonė), 84,84 mg DARŽOVIŲ (daržinis špinatas, tamsusis kopūstas), 40,57 mg GRYBŲ (šiitake grybai, maitake grybai, braziliškas agarikas), 36,15 mg UOGŲ (goji uogos, šilauogės), 26,55 mg JŪRŽOLIŲ IR DUMBLIŲ ir 9 mg gerųjų bakterijų.
Vartojimas: Suaugusiems ir vaikams nuo 1 metų amžiaus: po vieną maišelį vieną kartą per dieną. Vaikams nuo 0 iki 1 metų – po 1/3 maišelio. Maišelio turinį išspausti tiesiai į burną ir nuryti. Galima užgerti vandeniu. Atidarius maišelį - suvartoti nedelsiant. Tinka vartoti nėštumo ir žindymo metu. Neviršyti nustatytos fermentuoto ekstrakto rekomenduojamos dozės. Maisto papildas (fermentuotas ekstraktas) neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Unikalus OM-X® ekstraktas gaminamas natūralios fermentacijos būdu - kuomet sezoniškai surinkti įvairūs augalai fermentuojami kartu su probiotinėmis kultūromis.
Fermentacijos procesas atkartoja natūralius žmogaus virškinimo sistemos procesus: perdirbdamos ir virškindamos skaidulines medžiagas iš augalų, probiotinės bakterijos gamina įvairius komponentus (postbiotinius metabolitus): trumpos grandinės riebalų rūgštis, organines ir amino rūgštis, polifenolius ir pan.
Sudedamosios dalys: galakto-oligosacharidai, frukto-oligosacharidai, oligosacharidai (melasa), slyvos, figos, kvapieji mandarinai, raudonoji vaškuonė, daržinis špinatas, tamsusis kopūstas, valgomasis dantenis (šiitake grybai), kuokštiniai sėdžiai (maitake grybai), braziliškas agarikas, kininiai ožerškiai (goji uogos), rykštinė ir pietinė šilauogės, jūržolių (Hizikia fusiforme) lapai ir stiebai, dumblių (Undaria pinnatifida) lapai ir stiebai, dumblių (Laminaria japonica) lapai ir stiebai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, gerosios bakterijos (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®, L.acidophilus La-14®, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), S.thermophilus NBRC 13957).
DR. OHHIRA FERMENTUOTAS EKSTRAKTAS, 30 paketėlių
Dr.OHHIRA® fermentuotas augalinis ekstraktas – tai japonų mikrobiologo sukurta ir laiko patikrinta formulė:
- 3 in 1 – skaidulos, probiotinės bakterijos ir postbiotinės medžiagos
- MOKSLIŠKAI pagrįstas veiksmingumas – Japonijoje atlikti in VIVO ir in VITRO klinikiniai tyrimai.
- TYRELĖS forma – ypatingai lengvai virškinama ir absorbuojama.
- PAPRASTAS vartojimas – vienkartiniai 2,5 g maišeliai, iš kurių turinys išspaudžiamas tiesiai į burną.
- GERAS skonis – saldokas, primenantis džiovintas slyvas ir figas, su lengvu šokolado poskoniu.
- TINKA VAIKAMS (nėra užspringimo rizikos) bei suaugusiems, kurie turi fiziologinių sunkumų ryjant kapsules.
- Idealiai tinka VEGETARAMS ir VEGANAMS, nes sudėtyje nėra gyvūninės kilmės ingredientų.
- Be GMO, pieno produktų ir glitimo.
Maisto papildas - Fermentuotas ekstraktas. 5 metus natūraliai fermentuoti skirtingi augalai. Pakuotėje yra: 30 maišelių po 2,5 g | Grynasis kiekis: 75 g. Viename 2,5 g maišelyje yra: 750 mg galakto-oligosacharidų, 750 mg frukto-oligosacharidų, 551,12 mg oligosacharidų, 247,89 mg VAISIŲ (slyvos, figos, kvapieji mandarinai, raudonoji vaškuonė), 84,84 mg DARŽOVIŲ (daržinis špinatas, tamsusis kopūstas), 40,57 mg GRYBŲ (šiitake grybai, maitake grybai, braziliškas agarikas), 36,15 mg UOGŲ (goji uogos, šilauogės), 26,55 mg JŪRŽOLIŲ IR DUMBLIŲ ir 9 mg gerųjų bakterijų.
Vartojimas: Suaugusiems ir vaikams nuo 1 metų amžiaus: po vieną maišelį vieną kartą per dieną. Vaikams nuo 0 iki 1 metų – po 1/3 maišelio. Maišelio turinį išspausti tiesiai į burną ir nuryti. Galima užgerti vandeniu. Atidarius maišelį - suvartoti nedelsiant. Tinka vartoti nėštumo ir žindymo metu. Neviršyti nustatytos fermentuoto ekstrakto rekomenduojamos dozės. Maisto papildas (fermentuotas ekstraktas) neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Unikalus OM-X® ekstraktas gaminamas natūralios fermentacijos būdu - kuomet sezoniškai surinkti įvairūs augalai fermentuojami kartu su probiotinėmis kultūromis.
Fermentacijos procesas atkartoja natūralius žmogaus virškinimo sistemos procesus: perdirbdamos ir virškindamos skaidulines medžiagas iš augalų, probiotinės bakterijos gamina įvairius komponentus (postbiotinius metabolitus): trumpos grandinės riebalų rūgštis, organines ir amino rūgštis, polifenolius ir pan.
Sudedamosios dalys: galakto-oligosacharidai, frukto-oligosacharidai, oligosacharidai (melasa), slyvos, figos, kvapieji mandarinai, raudonoji vaškuonė, daržinis špinatas, tamsusis kopūstas, valgomasis dantenis (šiitake grybai), kuokštiniai sėdžiai (maitake grybai), braziliškas agarikas, kininiai ožerškiai (goji uogos), rykštinė ir pietinė šilauogės, jūržolių (Hizikia fusiforme) lapai ir stiebai, dumblių (Undaria pinnatifida) lapai ir stiebai, dumblių (Laminaria japonica) lapai ir stiebai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, gerosios bakterijos (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®, L.acidophilus La-14®, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), S.thermophilus NBRC 13957).