GOOD FIBER, milteliai, 150 g.
Vitaminas C padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, padeda sumažinti nuovargį ir silpnumą, padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso.
Balkšvojo gysločio (Plantago ovata) sėklų luobelės padeda palaikyti normalią žarnyno funkciją ir mažina lipidų bei cholesterolio kiekį kraujyje
Vartojimas:
Vaikams nuo 6 iki 12 metų amžiaus |
vaikams nuo 12 metų amžiaus ir suaugusiems |
Suaugusiems, norintiems palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją |
1 arbatinį šaukštelį per dieną |
Po 1 arbatinį šaukštelį 2 kartus per dieną |
Po 1 arbatinį šaukštelį 3 kartus per dieną |
Vartoti įpilant į vandenį, sultis ar jogurtą prieš pagrindinį valgį arba valgio metu. Išgerkite 1–2 stiklines vandens, kad išvengtumėte užspringimo pavojaus ir užtikrintumėte, kad veikliosios medžiagos patektų į skrandį
Sudedamosios dalys: balkšvojo gysločio (Plantago ovata) sėklų luobelės, gliukomananas (konjako mananas) (iš leopardinių amorfofalų (Amorphophallus konjac) šaknų miltelių), inulinas (iš cikorijos (Cichorium intybus) šakniastiebių), L-askorbo rūgštis (vitaminas C)
GOOD FIBER, milteliai, 150 g.
Vitaminas C padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, padeda sumažinti nuovargį ir silpnumą, padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso.
Balkšvojo gysločio (Plantago ovata) sėklų luobelės padeda palaikyti normalią žarnyno funkciją ir mažina lipidų bei cholesterolio kiekį kraujyje
Vartojimas:
Vaikams nuo 6 iki 12 metų amžiaus |
vaikams nuo 12 metų amžiaus ir suaugusiems |
Suaugusiems, norintiems palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją |
1 arbatinį šaukštelį per dieną |
Po 1 arbatinį šaukštelį 2 kartus per dieną |
Po 1 arbatinį šaukštelį 3 kartus per dieną |
Vartoti įpilant į vandenį, sultis ar jogurtą prieš pagrindinį valgį arba valgio metu. Išgerkite 1–2 stiklines vandens, kad išvengtumėte užspringimo pavojaus ir užtikrintumėte, kad veikliosios medžiagos patektų į skrandį
Sudedamosios dalys: balkšvojo gysločio (Plantago ovata) sėklų luobelės, gliukomananas (konjako mananas) (iš leopardinių amorfofalų (Amorphophallus konjac) šaknų miltelių), inulinas (iš cikorijos (Cichorium intybus) šakniastiebių), L-askorbo rūgštis (vitaminas C)