LEPICOL, maisto papildas žarnynui, 180g
LEPICOL - maisto papildas žarnynui
Maistinių skaidulų ir pieno rūgšties bakterijų derinys
LEPICOL milteliai – unikalios sudėties kompleksas žarnynui. Sudėtyje yra tik augalinės kilmės medžiagų ir pieno rūgšties bakterijų – nėra jokių nereikalingų priedų ar pagalbinių medžiagų – tik tai, kas reikalinga ir naudinga mitybai papildyti. Turtingas skaidulų šaltinis sudėtyje derina dviejų rūšių ląstelieną – balkšvųjų gysločių skaidulas ir inuliną. Laktobacilos ir bifidobakterijos – natūraliai žmogaus žarnyne gyvenančios bakterijų kultūros.
LEPICOL miltelių sudėtyje yra maistinių skaidulų iš skirtingų šaltinių – švelnaus poveikio smiltynio gysločio skaidulos ir inulinas. Abiejų šių skaidulų šaltinių kombinacija padeda papildyti mitybą ląsteliena. Trečiasis LEPICOL miltelių komponentas – 5 rūšių bakterijų kultūros, kurios natūraliai yra sveiko žmogaus virškinimo sistemoje.
LEPICOL sudėtis:
Sudėtis |
2,5 g |
5 g |
Balkšvųjų gysločių luobelės |
1,73 g |
3,47 g |
Inulinas |
0,76 g |
1,51 g |
Pieno rūgšties bakterijos |
9,33 mg |
18,6 mg |
Sudėtinių medžiagų referencinė maistinė vertė nenustatyta
Sudedamosios dalys:
Smiltyninis gyslotis (Plantago ovata forsk), inulinas, virškinimo fermentai (proteazė, betaino hidrochloridas, imbiero šaknis, papainas, pipirmėčių lapai, pankolių sėklos, bromelainas), bakterijų kultūros* (soja, pienas).
*Bakterijų kultūros: lactobacillus rhamnosus PXN 54, bifidobacterium bifidum PXN 23, lactobacillus acidophilus PXN 35, lactobacillus plantarum PXN 47, lactobacillus bulgaricus PXN 39.
5 g miltelių bakterijų kultūrų yra 600 mln. ksv (koloniją sudarančių vienetų).
LEPICOL gamintojas
ADM Protexin Limited,
Jungtinė Karalystė
LEPICOL atstovas Lietuvoje
UAB ENTAFARMA Plius
LEPICOL, 180 g miltelių vartojimas
Vartoti 30 minučių prieš valgį. Išmaišyti prieš vartojimą. Suaugusiems: gerti po 1 - 2 arbatinius šaukštelius (2,5 - 5 g) vieną arba du kartus per dieną. Rekomenduojama pradėti nuo mažesnės dozės ir ją didinti pagal poreikį. Vaikams: gerti pusę arbatinio šaukštelio 1-2 kartus per dieną. Jei vaikui mažiau nei 11 metų, prieš vartojant pasitarkite su gydytoju. Nėštumo metu: LEPICOL tinka vartoti nėštumo ir žindymo periodu, tačiau rekomenduojame pasikonsultuoti su gydytoju. Miltelius reikia sumaišyti su vandeniu arba vaisių sultimis ir greitai išgerti visą turinį. Vartojant LEPICOL be vandens galima paspringti. 1 arbatinį šaukštelį sumaišyti su ne mažiau nei stikline (250 ml) skysčio. Jei vartojant Lepicol jaučiate diskomfortą, sumažinkite dozę arba nustokite vartoti, kol simptomai išnyksta, tuomet vėl galite pradėti vartoti palaipsniui didinant dozę.
*Jei vartojate kokius nors vaistus prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.
Alergenų informacija: sudedamųjų dalių sąraše paryškinta. Fermentacijos procese naudojama soja ir pienas. Sudėtyje esantis pieno baltymų kiekis neturi įtakos sergantiems laktozės netoleravimu.
LEPICOL, maisto papildas žarnynui, 180g
LEPICOL - maisto papildas žarnynui
Maistinių skaidulų ir pieno rūgšties bakterijų derinys
LEPICOL milteliai – unikalios sudėties kompleksas žarnynui. Sudėtyje yra tik augalinės kilmės medžiagų ir pieno rūgšties bakterijų – nėra jokių nereikalingų priedų ar pagalbinių medžiagų – tik tai, kas reikalinga ir naudinga mitybai papildyti. Turtingas skaidulų šaltinis sudėtyje derina dviejų rūšių ląstelieną – balkšvųjų gysločių skaidulas ir inuliną. Laktobacilos ir bifidobakterijos – natūraliai žmogaus žarnyne gyvenančios bakterijų kultūros.
LEPICOL miltelių sudėtyje yra maistinių skaidulų iš skirtingų šaltinių – švelnaus poveikio smiltynio gysločio skaidulos ir inulinas. Abiejų šių skaidulų šaltinių kombinacija padeda papildyti mitybą ląsteliena. Trečiasis LEPICOL miltelių komponentas – 5 rūšių bakterijų kultūros, kurios natūraliai yra sveiko žmogaus virškinimo sistemoje.
LEPICOL sudėtis:
Sudėtis |
2,5 g |
5 g |
Balkšvųjų gysločių luobelės |
1,73 g |
3,47 g |
Inulinas |
0,76 g |
1,51 g |
Pieno rūgšties bakterijos |
9,33 mg |
18,6 mg |
Sudėtinių medžiagų referencinė maistinė vertė nenustatyta
Sudedamosios dalys:
Smiltyninis gyslotis (Plantago ovata forsk), inulinas, virškinimo fermentai (proteazė, betaino hidrochloridas, imbiero šaknis, papainas, pipirmėčių lapai, pankolių sėklos, bromelainas), bakterijų kultūros* (soja, pienas).
*Bakterijų kultūros: lactobacillus rhamnosus PXN 54, bifidobacterium bifidum PXN 23, lactobacillus acidophilus PXN 35, lactobacillus plantarum PXN 47, lactobacillus bulgaricus PXN 39.
5 g miltelių bakterijų kultūrų yra 600 mln. ksv (koloniją sudarančių vienetų).
LEPICOL gamintojas
ADM Protexin Limited,
Jungtinė Karalystė
LEPICOL atstovas Lietuvoje
UAB ENTAFARMA Plius
LEPICOL, 180 g miltelių vartojimas
Vartoti 30 minučių prieš valgį. Išmaišyti prieš vartojimą. Suaugusiems: gerti po 1 - 2 arbatinius šaukštelius (2,5 - 5 g) vieną arba du kartus per dieną. Rekomenduojama pradėti nuo mažesnės dozės ir ją didinti pagal poreikį. Vaikams: gerti pusę arbatinio šaukštelio 1-2 kartus per dieną. Jei vaikui mažiau nei 11 metų, prieš vartojant pasitarkite su gydytoju. Nėštumo metu: LEPICOL tinka vartoti nėštumo ir žindymo periodu, tačiau rekomenduojame pasikonsultuoti su gydytoju. Miltelius reikia sumaišyti su vandeniu arba vaisių sultimis ir greitai išgerti visą turinį. Vartojant LEPICOL be vandens galima paspringti. 1 arbatinį šaukštelį sumaišyti su ne mažiau nei stikline (250 ml) skysčio. Jei vartojant Lepicol jaučiate diskomfortą, sumažinkite dozę arba nustokite vartoti, kol simptomai išnyksta, tuomet vėl galite pradėti vartoti palaipsniui didinant dozę.
*Jei vartojate kokius nors vaistus prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.
Alergenų informacija: sudedamųjų dalių sąraše paryškinta. Fermentacijos procese naudojama soja ir pienas. Sudėtyje esantis pieno baltymų kiekis neturi įtakos sergantiems laktozės netoleravimu.