URBAN FOOD milteliai JUODŲJŲ SERBENTŲ MILTELIAI, 100 g
Produkto vertė:
Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO
Maistingumo deklaracija: | |
---|---|
100 g produkto energetinė vertė: |
1400 kJ/329kcal |
Baltymai | 7,35 g |
Angliavandeniai | 75 g |
iš kurių cukrų |
34,33 g |
skaidulinės medžiagos |
6,8 g |
Riebalai | < 0,1 g |
sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Kalis (K) | 892 mg (743%*) |
Fosforas | 125 mg (16%*) |
Geležis (Fe) | 3,26 mg (23%*) |
Vitaminas C | 200 mg |
Vitaminas B6 | 0,3 mg (15%*) |
*RMV - referencinė maistinė vertė suaugusiems. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
1 a.š. juodųjų serbentų miltelių = 100 g šviežių juodųjų serbentų uogų
Sudedamosios dalys: 100% džiovintos juodųjų serbentų uogos.
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius juodųjų serbentų uogų miltelių berkite į vandenį, kokteilius, košes, jogurtą. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, šaltai arbatai, arbatai ir užpilams, gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.
Juodųjų serbentų milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.
RECEPTAS: Kokteilis "Antigripinas" imunitetui stiprintiSuplakti 2 nedidelius bananus, 2 a.š. juodųjų serbentų miltelių, 0,5 a.š. citrininės melisos, 300 ml vandens arba kokosų vandens, 4 mirkytas datules arba 1 v.š. medaus.Juoduosiuose serbentuose esantys vitaminai stiprina imuninę sistemą ir sumažina širdies ligų tikimybę.
Juodųjų serbentų miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą uogų naudą.
- Natūraliai užaugintos uogos
- Rankomis surinktos ir atrinktos uogos
- Džiovinama žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
- Džiovintos uogos sumalamos patogiam vartojimui!
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
URBAN FOOD milteliai JUODŲJŲ SERBENTŲ MILTELIAI, 100 g
Produkto vertė:
Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO
Maistingumo deklaracija: | |
---|---|
100 g produkto energetinė vertė: |
1400 kJ/329kcal |
Baltymai | 7,35 g |
Angliavandeniai | 75 g |
iš kurių cukrų |
34,33 g |
skaidulinės medžiagos |
6,8 g |
Riebalai | < 0,1 g |
sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Kalis (K) | 892 mg (743%*) |
Fosforas | 125 mg (16%*) |
Geležis (Fe) | 3,26 mg (23%*) |
Vitaminas C | 200 mg |
Vitaminas B6 | 0,3 mg (15%*) |
*RMV - referencinė maistinė vertė suaugusiems. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
1 a.š. juodųjų serbentų miltelių = 100 g šviežių juodųjų serbentų uogų
Sudedamosios dalys: 100% džiovintos juodųjų serbentų uogos.
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius juodųjų serbentų uogų miltelių berkite į vandenį, kokteilius, košes, jogurtą. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, šaltai arbatai, arbatai ir užpilams, gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.
Juodųjų serbentų milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.
RECEPTAS: Kokteilis "Antigripinas" imunitetui stiprintiSuplakti 2 nedidelius bananus, 2 a.š. juodųjų serbentų miltelių, 0,5 a.š. citrininės melisos, 300 ml vandens arba kokosų vandens, 4 mirkytas datules arba 1 v.š. medaus.Juoduosiuose serbentuose esantys vitaminai stiprina imuninę sistemą ir sumažina širdies ligų tikimybę.
Juodųjų serbentų miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą uogų naudą.
- Natūraliai užaugintos uogos
- Rankomis surinktos ir atrinktos uogos
- Džiovinama žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
- Džiovintos uogos sumalamos patogiam vartojimui!
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.