URBAN FOOD milteliai LAPINIŲ KOPŪSTŲ (KALE) MILTELIAI, 50 g
Produkto vertė:
Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO
Vitaminas A |
218 %* |
Vitaminas E | 44,92 %* |
Vitaminas K | 3289 %* |
Folio rūgštis |
1869,32 %* |
Kalcis |
65,63 %* |
Geležis | 59 %* |
Cinkas | 19,6 %* |
Fosforas | 46 %* |
Kalis | 85,93 %* |
*Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
1 a.š. lapinių kopūstų (Kale) miltelių = 100 g šviežių lapinių kopūstų (Kale)
Sudedamosios dalys: 100% džiovinti lapiniai kopūstai (Kale).
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS: 0,5-1 arbatinį šaukštelį lapinių kopūstų (Kale) miltelių berkite ant salotų, į košes, troškinius, padažus, konditerinius gaminius. Rekomenduojama dienos norma – 0,5-1 arbatinis šaukštelis.
Panaudojimo būdai: paruoštiems patiekalams; daržovių, mėsos, žuvies konservavimui; salotų padažams; lydytam sūriui; įdarytiems tešlos gaminiams; ryžiams; makaronams; pyragams; picoms; kepiniams; duonai; užpildams; šviežiems, šaldytiems, pasterizuotiems, džiovintiems padažams; marinatams; produktų spalvinimui.
- Natūraliai užauginti lapiniai kopūstai (Kale)
- Rankomis surinkti ir atrinkti
- Džiovinami žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
- Džiovinti lapiniai kopūstai (Kale) sumalami patogiam vartojimui!
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
URBAN FOOD milteliai LAPINIŲ KOPŪSTŲ (KALE) MILTELIAI, 50 g
Produkto vertė:
Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO
Vitaminas A |
218 %* |
Vitaminas E | 44,92 %* |
Vitaminas K | 3289 %* |
Folio rūgštis |
1869,32 %* |
Kalcis |
65,63 %* |
Geležis | 59 %* |
Cinkas | 19,6 %* |
Fosforas | 46 %* |
Kalis | 85,93 %* |
*Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
1 a.š. lapinių kopūstų (Kale) miltelių = 100 g šviežių lapinių kopūstų (Kale)
Sudedamosios dalys: 100% džiovinti lapiniai kopūstai (Kale).
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS: 0,5-1 arbatinį šaukštelį lapinių kopūstų (Kale) miltelių berkite ant salotų, į košes, troškinius, padažus, konditerinius gaminius. Rekomenduojama dienos norma – 0,5-1 arbatinis šaukštelis.
Panaudojimo būdai: paruoštiems patiekalams; daržovių, mėsos, žuvies konservavimui; salotų padažams; lydytam sūriui; įdarytiems tešlos gaminiams; ryžiams; makaronams; pyragams; picoms; kepiniams; duonai; užpildams; šviežiems, šaldytiems, pasterizuotiems, džiovintiems padažams; marinatams; produktų spalvinimui.
- Natūraliai užauginti lapiniai kopūstai (Kale)
- Rankomis surinkti ir atrinkti
- Džiovinami žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
- Džiovinti lapiniai kopūstai (Kale) sumalami patogiam vartojimui!
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.