URBAN FOOD ŠERYČIŲ KRUOPOS, 500 g
Šeryčių kruopos yra be gliuteno turinčios grūdinės kultūros kruopos, turtingos nepakeičiamomis amino rūgštimis, mikroelementais (cinku, kaliu, jodu, fosforu) ir B grupės vitaminais. Šios kruopos turi kvietinės košės skonį, tačiau tinka žmonėms, alergiškiems gliutenui. Jas galima naudoti kaip košę, garnyrą, sriubose, troškiniuose ar desertuose.
Produkto vertė:
Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO - BE gliuteno
Maistingumo deklaracija: | |
---|---|
100 g produkto energetinė vertė: |
1355kJ/324 kcal |
Baltymai | 11,5 g |
Angliavandeniai | 66 g |
iš kurių cukrų |
1,19 g |
skaidulinės medžiagos | 2,64 g |
Riebalai | 5,46 g |
sočiųjų riebalų rūgščių | 0,3 g |
Druska (tik natūraliai esanti produkte) | 0,01 g |
*Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
Sudedamosios dalys: šerytės kruopos 100%.
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS: košėms, apkepams, garnyrams, desertams, troškiniams. Nuplikyti verdančiu vandeniu. Užpilti vandeniu santykiu 1:6 ir pavirti apie 5 minutes. Susimalus, iš miltų, galima kepti blynus.
Apie šerytę: tai viena svarbiausių kruopinių augalų iš kurios gaminamas maistas yra labai vertingas. Šerytės baltymai turi nepakeičiamų amino rūgščių (lizino 0,21 g/100g, leucino 1,4 g/100g), mikroelementų (cinko 1,68 mg/100g, kalio 211 mg/100g, jodo 4,5 µg/100g, fosforo 233 mg/100g), B grupės vitaminų ir kt.
Košės skonis primena kvietinės košės, tačiau turi dietinių savybių ir tinka žmonėms, kurie alergiški kviečių gliuteninams (šaltinis: A. Svirskis knyga "Soros, jų auginimas ir naudojimas").
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
URBAN FOOD ŠERYČIŲ KRUOPOS, 500 g
Šeryčių kruopos yra be gliuteno turinčios grūdinės kultūros kruopos, turtingos nepakeičiamomis amino rūgštimis, mikroelementais (cinku, kaliu, jodu, fosforu) ir B grupės vitaminais. Šios kruopos turi kvietinės košės skonį, tačiau tinka žmonėms, alergiškiems gliutenui. Jas galima naudoti kaip košę, garnyrą, sriubose, troškiniuose ar desertuose.
Produkto vertė:
Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO - BE gliuteno
Maistingumo deklaracija: | |
---|---|
100 g produkto energetinė vertė: |
1355kJ/324 kcal |
Baltymai | 11,5 g |
Angliavandeniai | 66 g |
iš kurių cukrų |
1,19 g |
skaidulinės medžiagos | 2,64 g |
Riebalai | 5,46 g |
sočiųjų riebalų rūgščių | 0,3 g |
Druska (tik natūraliai esanti produkte) | 0,01 g |
*Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
Sudedamosios dalys: šerytės kruopos 100%.
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS: košėms, apkepams, garnyrams, desertams, troškiniams. Nuplikyti verdančiu vandeniu. Užpilti vandeniu santykiu 1:6 ir pavirti apie 5 minutes. Susimalus, iš miltų, galima kepti blynus.
Apie šerytę: tai viena svarbiausių kruopinių augalų iš kurios gaminamas maistas yra labai vertingas. Šerytės baltymai turi nepakeičiamų amino rūgščių (lizino 0,21 g/100g, leucino 1,4 g/100g), mikroelementų (cinko 1,68 mg/100g, kalio 211 mg/100g, jodo 4,5 µg/100g, fosforo 233 mg/100g), B grupės vitaminų ir kt.
Košės skonis primena kvietinės košės, tačiau turi dietinių savybių ir tinka žmonėms, kurie alergiški kviečių gliuteninams (šaltinis: A. Svirskis knyga "Soros, jų auginimas ir naudojimas").
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.