ACORUS, BRUKNIŲ LAPAI, žolelių arbata, 50 g
BRUKNIŲ LAPAI
Vaccinium vitis-idaea
Žolelių arbata
50 g
BRUKNIŲ LAPAI
Žolelių arbata
Sudedamosios dalys: bruknių (Vaccinium vitis-idaea) lapai – 100%.
Paruošimo ir vartojimo būdas:
2 arbatinius šaukštelius bruknių lapų (2 g) užpilkite 200 ml verdančio vandens ir uždenkite. Palaikykite 10 minučių, nukoškite. Gerkite po stiklinę vandens 3 kartus per dieną, tarp valgių.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims.
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
|
100ml paruoštos arbatos/ 100 ml prepared tea |
Rekomenduojamoje per parą suvartoti normoje 600 ml paruoštos arbatos/ 600 ml prepared tea daily intake |
Energinė vertė/ energy value |
2 kJ/<1 kcal |
9 kJ/2 kcal |
Riebalai/ fat |
<0,1g |
<0,1g |
Iš kurių/ of which: |
|
|
- Sočiųjų riebalų rūgščių/ saturates: |
<0,1g |
<0,1g |
Angliavandeniai/ carbohydrates |
0,09g |
0,54g |
Iš kurių/ of which: |
|
|
- Cukrų/ sugars |
<0,5g |
<0,5g |
Baltymai/ proteins |
<0,1g |
<0,1g |
Druska/salt |
0,0006g |
0,0036g |
Vaistažoles susmulkiname taip, kad į paruoštą arbatą išsiskirtų kuo daugiau naudingų medžiagų.
ACORUS, BRUKNIŲ LAPAI, žolelių arbata, 50 g
BRUKNIŲ LAPAI
Vaccinium vitis-idaea
Žolelių arbata
50 g
BRUKNIŲ LAPAI
Žolelių arbata
Sudedamosios dalys: bruknių (Vaccinium vitis-idaea) lapai – 100%.
Paruošimo ir vartojimo būdas:
2 arbatinius šaukštelius bruknių lapų (2 g) užpilkite 200 ml verdančio vandens ir uždenkite. Palaikykite 10 minučių, nukoškite. Gerkite po stiklinę vandens 3 kartus per dieną, tarp valgių.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims.
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
|
100ml paruoštos arbatos/ 100 ml prepared tea |
Rekomenduojamoje per parą suvartoti normoje 600 ml paruoštos arbatos/ 600 ml prepared tea daily intake |
Energinė vertė/ energy value |
2 kJ/<1 kcal |
9 kJ/2 kcal |
Riebalai/ fat |
<0,1g |
<0,1g |
Iš kurių/ of which: |
|
|
- Sočiųjų riebalų rūgščių/ saturates: |
<0,1g |
<0,1g |
Angliavandeniai/ carbohydrates |
0,09g |
0,54g |
Iš kurių/ of which: |
|
|
- Cukrų/ sugars |
<0,5g |
<0,5g |
Baltymai/ proteins |
<0,1g |
<0,1g |
Druska/salt |
0,0006g |
0,0036g |
Vaistažoles susmulkiname taip, kad į paruoštą arbatą išsiskirtų kuo daugiau naudingų medžiagų.