DION SPORTLAB WHEY ISO, 800 g
Informacinis lapelis
WHEY ISO – tai unikalaus gamybos proceso dėka išgaunamas išrūgų baltymų izoliatas. Jis yra gaminamas kryžminio srauto mikrofiltracijos ir ultrafiltracijos būdu ir savo sudėtyje turi didelį kiekį baltymų ir BCAA. Būtent dėl didelio sudėtyje esančio baltymų kiekio WHEY ISO puikiai tinka auginant ir apsaugant liesą raumenų masę, todėl yra ypač rekomenduojamas vartoti prieš treniruotes ir iš karto po jų. Kadangi WHEY ISO savo sudėtyje neturi laktozės, jis yra tinkamas jos netoleruojantiems žmonėms.
Pagamintas Vokietijoje laikantis aukščiausių standartų.
Sudedamosios dalys [Su skoniu]
išrūgų baltymų izoliatas 96% (pieno produktas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, obuolių rūgštis, pieno rūgštis), tirštikliai (ksantano guma, guaro guma), emulsiklis (sojų lecitinas), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė).
Sudedamosios dalys [Beskonis]
išrūgų baltymų izoliatas 100% (pieno produktas).
Vartojimas:
Sumaišyti 3 kaušelius (30 g) miltelių su 300 ml vandens, pieno ar sulčių.
N.B.:
Baltymai padeda auginti ir išsaugoti raumenų masę.
Pagamintas Vokietijoje laikantis aukščiausių standartų.
Sudedamosios dalys [Su skoniu]
išrūgų baltymų izoliatas 96% (pieno produktas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, obuolių rūgštis, pieno rūgštis), tirštikliai (ksantano guma, guaro guma), emulsiklis (sojų lecitinas), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė).
Sudedamosios dalys [Beskonis]
išrūgų baltymų izoliatas 100% (pieno produktas).
Maistinė vertė [Beskonis] | 100 g | 30 g* | ||
Energinė vertė | 1499 kJ= 353 kcal |
450 kJ= 106 kcal |
||
Riebalai | 1 g | 0,3 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,2 g | 0,1 g | ||
Angliavandeniai | 2 g | 0,6 g | ||
iš kurių cukrų | 2 g | 0,6 g | ||
Skaidulinės medžiagos | <0,1 g | <0,1 g | ||
Baltymai | 84 g | 25,2 g | ||
Druska** | 0,2 g | 0,06 g | ||
|
||||
Maistinė vertė [Su skoniu] | 100 g | 30 g* | ||
Energinė vertė | 1554 kJ= 366 kcal |
466 kJ= 110 kcal |
||
Riebalai | 1,8 g | 0,54 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,2 g | 0,06 g | ||
Angliavandeniai | 5,8 g | 1,7 g | ||
iš kurių cukrų | 1,8 g | 0,5 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 0,2 g | 0,06 g | ||
Baltymai | 81,5 g | 24,5 g | ||
Druska** | 0,2 g | 0,06 g | ||
* 30 g = 3×25 ml kaušeliai. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles. ** Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris. |
Vartojimas:
Sumaišyti 3 kaušelius (30 g) miltelių su 300 ml vandens, pieno ar sulčių.
N.B.:
Baltymai padeda auginti ir išsaugoti raumenų masę.
DION SPORTLAB WHEY ISO, 800 g
Daugiau informacijos
Prekės kodas: 230838
Forma: miltelių
Pakuotė: 800 g
WheyIsoPlex™ – išrūgų baltymų izoliatas
Informacinis lapelis
WHEY ISO – tai unikalaus gamybos proceso dėka išgaunamas išrūgų baltymų izoliatas. Jis yra gaminamas kryžminio srauto mikrofiltracijos ir ultrafiltracijos būdu ir savo sudėtyje turi didelį kiekį baltymų ir BCAA. Būtent dėl didelio sudėtyje esančio baltymų kiekio WHEY ISO puikiai tinka auginant ir apsaugant liesą raumenų masę, todėl yra ypač rekomenduojamas vartoti prieš treniruotes ir iš karto po jų. Kadangi WHEY ISO savo sudėtyje neturi laktozės, jis yra tinkamas jos netoleruojantiems žmonėms.
Pagamintas Vokietijoje laikantis aukščiausių standartų.
Sudedamosios dalys [Su skoniu]
išrūgų baltymų izoliatas 96% (pieno produktas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, obuolių rūgštis, pieno rūgštis), tirštikliai (ksantano guma, guaro guma), emulsiklis (sojų lecitinas), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė).
Sudedamosios dalys [Beskonis]
išrūgų baltymų izoliatas 100% (pieno produktas).
Vartojimas:
Sumaišyti 3 kaušelius (30 g) miltelių su 300 ml vandens, pieno ar sulčių.
N.B.:
Baltymai padeda auginti ir išsaugoti raumenų masę.
Pagamintas Vokietijoje laikantis aukščiausių standartų.
Sudedamosios dalys [Su skoniu]
išrūgų baltymų izoliatas 96% (pieno produktas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, obuolių rūgštis, pieno rūgštis), tirštikliai (ksantano guma, guaro guma), emulsiklis (sojų lecitinas), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė).
Sudedamosios dalys [Beskonis]
išrūgų baltymų izoliatas 100% (pieno produktas).
Maistinė vertė [Beskonis] | 100 g | 30 g* | ||
Energinė vertė | 1499 kJ= 353 kcal |
450 kJ= 106 kcal |
||
Riebalai | 1 g | 0,3 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,2 g | 0,1 g | ||
Angliavandeniai | 2 g | 0,6 g | ||
iš kurių cukrų | 2 g | 0,6 g | ||
Skaidulinės medžiagos | <0,1 g | <0,1 g | ||
Baltymai | 84 g | 25,2 g | ||
Druska** | 0,2 g | 0,06 g | ||
|
||||
Maistinė vertė [Su skoniu] | 100 g | 30 g* | ||
Energinė vertė | 1554 kJ= 366 kcal |
466 kJ= 110 kcal |
||
Riebalai | 1,8 g | 0,54 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,2 g | 0,06 g | ||
Angliavandeniai | 5,8 g | 1,7 g | ||
iš kurių cukrų | 1,8 g | 0,5 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 0,2 g | 0,06 g | ||
Baltymai | 81,5 g | 24,5 g | ||
Druska** | 0,2 g | 0,06 g | ||
* 30 g = 3×25 ml kaušeliai. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles. ** Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris. |
Vartojimas:
Sumaišyti 3 kaušelius (30 g) miltelių su 300 ml vandens, pieno ar sulčių.
N.B.:
Baltymai padeda auginti ir išsaugoti raumenų masę.