Juodųjų serbentų milteliai, 170 g
Juodieji serbentai yra vadinami vienu vertingiausiu uoginiu augalu. Labiausiai juodieji serbentai pasižymi didžiuliu vitamino C kiekiu. Juose taip pat gausu antioksidantų, fruktozės, gliukozės, sacharozės, ląstelienos, pektinų, organinių rūgščių, mineralinių medžiagų: kalio, kalcio, magnio, fosforo, geležies, taip pat B grupės vitaminų, vitaminų К, E, PP, bei karotino.
Juodųjų serbentų milteliai gaminami iš išspaustų ir šiltu oru išdžiovintų juodųjų serbentų. Džiovinimo metu juoduosiuose serbentuose yra išsaugomi visi uogų vitaminai ir maistinės vertės, todėl juodųjų serbentų milteliai pasižymi tomis pačiomis savybėmis kaip ir natūralūs juodieji serbentai. Juodųjų serbentų milteliai yra žinomi dėl didelio vitaminų ir naudingų medžiagų kiekio, puikių skonio savybių ir ryškios spalvos.
Juodųjų serbentų milteliai, 170 g
Juodieji serbentai yra vadinami vienu vertingiausiu uoginiu augalu. Labiausiai juodieji serbentai pasižymi didžiuliu vitamino C kiekiu. Juose taip pat gausu antioksidantų, fruktozės, gliukozės, sacharozės, ląstelienos, pektinų, organinių rūgščių, mineralinių medžiagų: kalio, kalcio, magnio, fosforo, geležies, taip pat B grupės vitaminų, vitaminų К, E, PP, bei karotino.
Juodųjų serbentų milteliai gaminami iš išspaustų ir šiltu oru išdžiovintų juodųjų serbentų. Džiovinimo metu juoduosiuose serbentuose yra išsaugomi visi uogų vitaminai ir maistinės vertės, todėl juodųjų serbentų milteliai pasižymi tomis pačiomis savybėmis kaip ir natūralūs juodieji serbentai. Juodųjų serbentų milteliai yra žinomi dėl didelio vitaminų ir naudingų medžiagų kiekio, puikių skonio savybių ir ryškios spalvos.