RAW POWDERS REISHI milteliai, 125 g
RAW POWDERS™ REISHI MILTELIAI
Maisto papildas
Grynasis kiekis: 125 g.
KAS YRA REISHI?
Reishi (Tikrinis blizgutis (Ganoderma lingzhi)) grybai tradicinėje Azijos medicinoje yra naudojami jau daugiau nei 2000 metų. Dar prieš mūsų erą šis grybas buvo aprašytas aukščiausiojo iš kinų žolininkų – Shen Nong. Šis reishi priskyrė aukščiausiajam augalui, kurį galima vartoti ilgą laiką išvengiant nepageidaujamo šalutinio poveikio. Šis „aukščiausiasis augalas” buvo apibūdintas kaip substancija, kuri palaiko gyvybę, padedanti harmonizuoti kūno, minčių ir sielos funkcijas.
KODĖL TAI NAUDINGA?
Reishi puikiai tinka kaip atpalaiduojantis vakaro tonikas. Puikiai dera su karšta kakava ar arbata. Reishi turi platų aktyvių medžiagų spektrą, tokių kaip vitaminai, mineralai, polisacharidai, įskaitant beta-D-gliukanus, nukleotidus, triterpenus, įskaitant ganoderines rūgštis (AG), sterolius, laktatus ir glikoproteinus. Šie grybai yra kartaus skonio, kuris yra susijęs su triterpenų – aromatinių junginių, esančių šios rūšies grybuose, – buvimu.
RAW POWDERS REISHI milteliai, 125 g
RAW POWDERS™ REISHI MILTELIAI
Maisto papildas
Grynasis kiekis: 125 g.
KAS YRA REISHI?
Reishi (Tikrinis blizgutis (Ganoderma lingzhi)) grybai tradicinėje Azijos medicinoje yra naudojami jau daugiau nei 2000 metų. Dar prieš mūsų erą šis grybas buvo aprašytas aukščiausiojo iš kinų žolininkų – Shen Nong. Šis reishi priskyrė aukščiausiajam augalui, kurį galima vartoti ilgą laiką išvengiant nepageidaujamo šalutinio poveikio. Šis „aukščiausiasis augalas” buvo apibūdintas kaip substancija, kuri palaiko gyvybę, padedanti harmonizuoti kūno, minčių ir sielos funkcijas.
KODĖL TAI NAUDINGA?
Reishi puikiai tinka kaip atpalaiduojantis vakaro tonikas. Puikiai dera su karšta kakava ar arbata. Reishi turi platų aktyvių medžiagų spektrą, tokių kaip vitaminai, mineralai, polisacharidai, įskaitant beta-D-gliukanus, nukleotidus, triterpenus, įskaitant ganoderines rūgštis (AG), sterolius, laktatus ir glikoproteinus. Šie grybai yra kartaus skonio, kuris yra susijęs su triterpenų – aromatinių junginių, esančių šios rūšies grybuose, – buvimu.