VITAVEA Gerosios bakterijos Ultrabiotique ATB PROTECT, 10 kapsulių
Informacinis lapelis
VITAVEA Gerosios bakterijos Ultrabiotique ATB PROTECT.
Maisto papildas. 10 augalinės kilmės kapsulių.
Skirtas apsaugoti žarnyno floros pusiausvyrą, sutrikusią vartojant antibiotikus.
PENKIOS, MOKSLIŠKAI DOKUMENTAIS PAGRĮSTOS, BAKTERIJŲ PADERMĖS*.
●Ultrabiotique ATB PROTECT sudėtyje yra penkių, viena kitą papildančių, pieno bakterijų derinys.
●Šių penkių, moksliškai dokumentais pagrįstų pieno bakterijų sinergija, t.y. veikiams kartu ir didelė 20 milijardų šių bakterijų dozė, leidžia išlaikyti žarnyno floros pusiausvyrą.
●Šios penkios pieno bakterijų padermės buvo atrinktos dėl jų atsparumo skrandžio rūgštingumui, tulžies druskoms ir dėl stipraus sukibimo su žarnyno ląstelėmis. Jos gyvos patenka į žarnyną ir garantuoja gerą kolonizaciją.
●Augalinės kilmės kapsulė, kurioje aukštos kokybės maistinės medžiagos organizmo gerovei.
●Dėl bakterijų atsparumo antibiotikams, galima pradėti vartoti nuo pirmos antibiotikų vartojimo dienos.
1-oje kapsulėje:
20x109 (20 milijardų) KSV* gyvybingų pieno rūgšties bakterijų gamybos metu:
●Lactobacillus rhamnosus,
●Lactobacillus casei,
●Lactobacillus helveticus,
●Lactobacillus plantarum,
●Bifidobacterium lactis.
*KSV- kolonijas sudarančių vienetų.
Grynasis kiekis 3,7 g.
Sudedamosios dalys: maltodekstrinas; mikroorganizmų kompleksas: Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis; augalinės kilmės kapsulė (iš celiuliozės); lipnumą reguliuojanti medžiaga: riebalų rūgščių magnio druskos; antioksidantas: askorbo rūgštis. Galimi sojos ir pieno pėdsakai.
Vartojimas: 1 kapsulę per dieną nuryti užgeriant stikline vandens, geriausia valgio metu. Galima atidaryti kapsulę ir sumaišyti miltelius su maistu (jogurtu, kompotu ir kt.).
Nevartoti kaip maisto pakaitalo. Neviršyti rekomenduojamos paros normos. Tinkamumo laikui pasibaigus, produkto vartoti negalima. Laikyti ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
*MOKSLINIAI TYRIMAI:
•Lactobacillus rhamnosus : Fiche Lallemand Lactobacillus rhamnosus GG; Dossier scientifique Lallemand; Thibault 2004; Mangell 2002; Kianifar et al, 2015; Gawronska et al, 2007; Cruchet et al., 2015; Braegger et al., 2011; Simadibrata et al., 2013; Hongisto, S., et al., 2006.
•Lactobacillus helveticus: Fiche souche Lallemand L Lafti; Clancy, R.L ir kt., 2006 m; Fiche Lallemand Lactobacillus helveticus Lafti L10; Dossier scientifique Lallemand; Fiche souche L Heleveticus Lafti L10.
•Lactobacillus plantarum: Fiches souches L plantarum R1012 + B Breve HA129; Fiche Lallemand Lactobacillus plantarum Rosell-1012; Niedzielina, 2001; Levy, 1997; Hasslöf, 2010; Antonsson (review); Chlebcewicz-Szuba, 1998; Fiches souches L plantarum HA 119.
•Lactobacillus casei: Fiche Lallemand Lactobacillus casei Rosell-215; Matsumoto, K., et al, 2010.
•Bifidobacterium lactis: Fiche Lallemand Bifidobacterium lactis HA-194; Cruchet et al, 2015; Braegger et al, 2011; Derrien et al, 2019; Fiche Lallemand.
Gamintojas: Vitavea - Laboratoires Yves Ponroy, Parc d'activité Sud Loire - 85612 Montaigu Cedex – Prancūzija.
Platintojas: UAB "Šlamutis.lt", H. ir O. Minkovskių 98, Kaunas.
Maisto papildas. 10 augalinės kilmės kapsulių.
Skirtas apsaugoti žarnyno floros pusiausvyrą, sutrikusią vartojant antibiotikus.
PENKIOS, MOKSLIŠKAI DOKUMENTAIS PAGRĮSTOS, BAKTERIJŲ PADERMĖS*.
●Ultrabiotique ATB PROTECT sudėtyje yra penkių, viena kitą papildančių, pieno bakterijų derinys.
●Šių penkių, moksliškai dokumentais pagrįstų pieno bakterijų sinergija, t.y. veikiams kartu ir didelė 20 milijardų šių bakterijų dozė, leidžia išlaikyti žarnyno floros pusiausvyrą.
●Šios penkios pieno bakterijų padermės buvo atrinktos dėl jų atsparumo skrandžio rūgštingumui, tulžies druskoms ir dėl stipraus sukibimo su žarnyno ląstelėmis. Jos gyvos patenka į žarnyną ir garantuoja gerą kolonizaciją.
●Augalinės kilmės kapsulė, kurioje aukštos kokybės maistinės medžiagos organizmo gerovei.
●Dėl bakterijų atsparumo antibiotikams, galima pradėti vartoti nuo pirmos antibiotikų vartojimo dienos.
1-oje kapsulėje:
20x109 (20 milijardų) KSV* gyvybingų pieno rūgšties bakterijų gamybos metu:
●Lactobacillus rhamnosus,
●Lactobacillus casei,
●Lactobacillus helveticus,
●Lactobacillus plantarum,
●Bifidobacterium lactis.
*KSV- kolonijas sudarančių vienetų.
Grynasis kiekis 3,7 g.
Sudedamosios dalys: maltodekstrinas; mikroorganizmų kompleksas: Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis; augalinės kilmės kapsulė (iš celiuliozės); lipnumą reguliuojanti medžiaga: riebalų rūgščių magnio druskos; antioksidantas: askorbo rūgštis. Galimi sojos ir pieno pėdsakai.
Vartojimas: 1 kapsulę per dieną nuryti užgeriant stikline vandens, geriausia valgio metu. Galima atidaryti kapsulę ir sumaišyti miltelius su maistu (jogurtu, kompotu ir kt.).
Nevartoti kaip maisto pakaitalo. Neviršyti rekomenduojamos paros normos. Tinkamumo laikui pasibaigus, produkto vartoti negalima. Laikyti ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
*MOKSLINIAI TYRIMAI:
•Lactobacillus rhamnosus : Fiche Lallemand Lactobacillus rhamnosus GG; Dossier scientifique Lallemand; Thibault 2004; Mangell 2002; Kianifar et al, 2015; Gawronska et al, 2007; Cruchet et al., 2015; Braegger et al., 2011; Simadibrata et al., 2013; Hongisto, S., et al., 2006.
•Lactobacillus helveticus: Fiche souche Lallemand L Lafti; Clancy, R.L ir kt., 2006 m; Fiche Lallemand Lactobacillus helveticus Lafti L10; Dossier scientifique Lallemand; Fiche souche L Heleveticus Lafti L10.
•Lactobacillus plantarum: Fiches souches L plantarum R1012 + B Breve HA129; Fiche Lallemand Lactobacillus plantarum Rosell-1012; Niedzielina, 2001; Levy, 1997; Hasslöf, 2010; Antonsson (review); Chlebcewicz-Szuba, 1998; Fiches souches L plantarum HA 119.
•Lactobacillus casei: Fiche Lallemand Lactobacillus casei Rosell-215; Matsumoto, K., et al, 2010.
•Bifidobacterium lactis: Fiche Lallemand Bifidobacterium lactis HA-194; Cruchet et al, 2015; Braegger et al, 2011; Derrien et al, 2019; Fiche Lallemand.
Gamintojas: Vitavea - Laboratoires Yves Ponroy, Parc d'activité Sud Loire - 85612 Montaigu Cedex – Prancūzija.
Platintojas: UAB "Šlamutis.lt", H. ir O. Minkovskių 98, Kaunas.
VITAVEA Gerosios bakterijos Ultrabiotique ATB PROTECT, 10 kapsulių
Daugiau informacijos
Prekės kodas: 229890
Gamintojas:
Vitavea - Laboratoires Yves Ponroy, Parc d'activité Sud Loire - 85612 Montaigu Cedex - Prancūzija
Forma: kapsulės
Pakuotė: N10
Ultrabiotique ATB PROTECT skirtas apsaugoti žarnyno floros pusiausvyrą, sutrikusią vartojant antibiotikus.
Informacinis lapelis
VITAVEA Gerosios bakterijos Ultrabiotique ATB PROTECT.
Maisto papildas. 10 augalinės kilmės kapsulių.
Skirtas apsaugoti žarnyno floros pusiausvyrą, sutrikusią vartojant antibiotikus.
PENKIOS, MOKSLIŠKAI DOKUMENTAIS PAGRĮSTOS, BAKTERIJŲ PADERMĖS*.
●Ultrabiotique ATB PROTECT sudėtyje yra penkių, viena kitą papildančių, pieno bakterijų derinys.
●Šių penkių, moksliškai dokumentais pagrįstų pieno bakterijų sinergija, t.y. veikiams kartu ir didelė 20 milijardų šių bakterijų dozė, leidžia išlaikyti žarnyno floros pusiausvyrą.
●Šios penkios pieno bakterijų padermės buvo atrinktos dėl jų atsparumo skrandžio rūgštingumui, tulžies druskoms ir dėl stipraus sukibimo su žarnyno ląstelėmis. Jos gyvos patenka į žarnyną ir garantuoja gerą kolonizaciją.
●Augalinės kilmės kapsulė, kurioje aukštos kokybės maistinės medžiagos organizmo gerovei.
●Dėl bakterijų atsparumo antibiotikams, galima pradėti vartoti nuo pirmos antibiotikų vartojimo dienos.
1-oje kapsulėje:
20x109 (20 milijardų) KSV* gyvybingų pieno rūgšties bakterijų gamybos metu:
●Lactobacillus rhamnosus,
●Lactobacillus casei,
●Lactobacillus helveticus,
●Lactobacillus plantarum,
●Bifidobacterium lactis.
*KSV- kolonijas sudarančių vienetų.
Grynasis kiekis 3,7 g.
Sudedamosios dalys: maltodekstrinas; mikroorganizmų kompleksas: Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis; augalinės kilmės kapsulė (iš celiuliozės); lipnumą reguliuojanti medžiaga: riebalų rūgščių magnio druskos; antioksidantas: askorbo rūgštis. Galimi sojos ir pieno pėdsakai.
Vartojimas: 1 kapsulę per dieną nuryti užgeriant stikline vandens, geriausia valgio metu. Galima atidaryti kapsulę ir sumaišyti miltelius su maistu (jogurtu, kompotu ir kt.).
Nevartoti kaip maisto pakaitalo. Neviršyti rekomenduojamos paros normos. Tinkamumo laikui pasibaigus, produkto vartoti negalima. Laikyti ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
*MOKSLINIAI TYRIMAI:
•Lactobacillus rhamnosus : Fiche Lallemand Lactobacillus rhamnosus GG; Dossier scientifique Lallemand; Thibault 2004; Mangell 2002; Kianifar et al, 2015; Gawronska et al, 2007; Cruchet et al., 2015; Braegger et al., 2011; Simadibrata et al., 2013; Hongisto, S., et al., 2006.
•Lactobacillus helveticus: Fiche souche Lallemand L Lafti; Clancy, R.L ir kt., 2006 m; Fiche Lallemand Lactobacillus helveticus Lafti L10; Dossier scientifique Lallemand; Fiche souche L Heleveticus Lafti L10.
•Lactobacillus plantarum: Fiches souches L plantarum R1012 + B Breve HA129; Fiche Lallemand Lactobacillus plantarum Rosell-1012; Niedzielina, 2001; Levy, 1997; Hasslöf, 2010; Antonsson (review); Chlebcewicz-Szuba, 1998; Fiches souches L plantarum HA 119.
•Lactobacillus casei: Fiche Lallemand Lactobacillus casei Rosell-215; Matsumoto, K., et al, 2010.
•Bifidobacterium lactis: Fiche Lallemand Bifidobacterium lactis HA-194; Cruchet et al, 2015; Braegger et al, 2011; Derrien et al, 2019; Fiche Lallemand.
Gamintojas: Vitavea - Laboratoires Yves Ponroy, Parc d'activité Sud Loire - 85612 Montaigu Cedex – Prancūzija.
Platintojas: UAB "Šlamutis.lt", H. ir O. Minkovskių 98, Kaunas.
Maisto papildas. 10 augalinės kilmės kapsulių.
Skirtas apsaugoti žarnyno floros pusiausvyrą, sutrikusią vartojant antibiotikus.
PENKIOS, MOKSLIŠKAI DOKUMENTAIS PAGRĮSTOS, BAKTERIJŲ PADERMĖS*.
●Ultrabiotique ATB PROTECT sudėtyje yra penkių, viena kitą papildančių, pieno bakterijų derinys.
●Šių penkių, moksliškai dokumentais pagrįstų pieno bakterijų sinergija, t.y. veikiams kartu ir didelė 20 milijardų šių bakterijų dozė, leidžia išlaikyti žarnyno floros pusiausvyrą.
●Šios penkios pieno bakterijų padermės buvo atrinktos dėl jų atsparumo skrandžio rūgštingumui, tulžies druskoms ir dėl stipraus sukibimo su žarnyno ląstelėmis. Jos gyvos patenka į žarnyną ir garantuoja gerą kolonizaciją.
●Augalinės kilmės kapsulė, kurioje aukštos kokybės maistinės medžiagos organizmo gerovei.
●Dėl bakterijų atsparumo antibiotikams, galima pradėti vartoti nuo pirmos antibiotikų vartojimo dienos.
1-oje kapsulėje:
20x109 (20 milijardų) KSV* gyvybingų pieno rūgšties bakterijų gamybos metu:
●Lactobacillus rhamnosus,
●Lactobacillus casei,
●Lactobacillus helveticus,
●Lactobacillus plantarum,
●Bifidobacterium lactis.
*KSV- kolonijas sudarančių vienetų.
Grynasis kiekis 3,7 g.
Sudedamosios dalys: maltodekstrinas; mikroorganizmų kompleksas: Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis; augalinės kilmės kapsulė (iš celiuliozės); lipnumą reguliuojanti medžiaga: riebalų rūgščių magnio druskos; antioksidantas: askorbo rūgštis. Galimi sojos ir pieno pėdsakai.
Vartojimas: 1 kapsulę per dieną nuryti užgeriant stikline vandens, geriausia valgio metu. Galima atidaryti kapsulę ir sumaišyti miltelius su maistu (jogurtu, kompotu ir kt.).
Nevartoti kaip maisto pakaitalo. Neviršyti rekomenduojamos paros normos. Tinkamumo laikui pasibaigus, produkto vartoti negalima. Laikyti ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
*MOKSLINIAI TYRIMAI:
•Lactobacillus rhamnosus : Fiche Lallemand Lactobacillus rhamnosus GG; Dossier scientifique Lallemand; Thibault 2004; Mangell 2002; Kianifar et al, 2015; Gawronska et al, 2007; Cruchet et al., 2015; Braegger et al., 2011; Simadibrata et al., 2013; Hongisto, S., et al., 2006.
•Lactobacillus helveticus: Fiche souche Lallemand L Lafti; Clancy, R.L ir kt., 2006 m; Fiche Lallemand Lactobacillus helveticus Lafti L10; Dossier scientifique Lallemand; Fiche souche L Heleveticus Lafti L10.
•Lactobacillus plantarum: Fiches souches L plantarum R1012 + B Breve HA129; Fiche Lallemand Lactobacillus plantarum Rosell-1012; Niedzielina, 2001; Levy, 1997; Hasslöf, 2010; Antonsson (review); Chlebcewicz-Szuba, 1998; Fiches souches L plantarum HA 119.
•Lactobacillus casei: Fiche Lallemand Lactobacillus casei Rosell-215; Matsumoto, K., et al, 2010.
•Bifidobacterium lactis: Fiche Lallemand Bifidobacterium lactis HA-194; Cruchet et al, 2015; Braegger et al, 2011; Derrien et al, 2019; Fiche Lallemand.
Gamintojas: Vitavea - Laboratoires Yves Ponroy, Parc d'activité Sud Loire - 85612 Montaigu Cedex – Prancūzija.
Platintojas: UAB "Šlamutis.lt", H. ir O. Minkovskių 98, Kaunas.