NUTRILESS, 33 g, kreminė daržovių skonio sriuba, 5 vnt.
Nutriless kreminė daržovių skonio sriuba. Viso paros raciono pakaitalas svoriui kontroliuoti. Labai mažai kalorijų turinčiai dietai. Pakeičia visą paros maisto racioną.
- Tik 120 kcal per vieną valgymą
- Daug baltymų ir skaidulinių medžiagų
- 13 vitaminų ir 14 mineralinių medžiagų
- Viskas tiksliai apskaičiuota ir suderinta
Tai sumažinto kaloringumo pakaitinis maistas svoriui mažinti. Vartojamas kaip vienintelis paros maistinių medžiagų šaltinis arba gali pakeisti kelis valgymus per dieną. Viskas priklauso nuo to, kokių tikslų siekiate! Jeigu siekiate stipraus ir ilgalaikio efekto, visus įprastus 5 dienos valgymus (pusryčiai+užkandis+pietūs+užkandis+vakarienė) pakeiskite Nutriless VLCD produktais. Tokiu atveju suvartojama mažiau kalorijų per dieną, dėl to sukeliamas energijos deficitas, lemiantis svorio mažėjimą. Jei nusprendėte svorį stabilizuoti ir kontroliuoti, Nutriless produktais galite keisti 1-3 valgymus per dieną iš 5 galimų įprastų valgymų. Produktai turi pakankamą reikiamų kasdien suvartoti maistinių medžiagų kiekį, tarp kurių daug baltymų, skaidulų, vitaminų ir mineralinių medžiagų. Kiekvienas valgymas suderintas taip, kad gautumėte subalansuotas maistines medžiagas, bet ne perteklines kalorijas.
Vartojimas kaip viso paros maisto raciono pakaitalas: moterims 5, vyrams 6 valgymai per dieną. Labai mažai kalorijų turinčią dietą (VLCD) be gydytojo konsultacijos nevartoti ilgiau kaip 3 savaites. Svarbu laikytis vartojimo rekomendacijų, gerti daug gryno vandens (ne mažiau kaip 2 litrus per parą) ar kitų mažo kaloringumo skysčių.
Paruošimas: maišelio turinį (33 g) užpilti 200 ml verdančiu vandeniu ir gerai išmaišyti.
Maistingumas 100 g 1 maišelis 33 g (RMV*) 5 maišeliai 165 g (RMV*) 6 maišeliai 198 g (RMV*) Energinė vertė, kJ / kcal 1529 / 363 505 / 120 2523 / 599 3030 / 720 Riebalai, g 7,6 2,5 12 15 iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių, g 1,2 0,4 2,0 2,4 mononesočiųjų riebalų rūgščių, g 1,8 0,6 3,0 3,6 polinesočiųjų riebalų rūgščių, g 4,0 1,3 6,6 7,8 Angliavandeniai, g 35 12 58 72 iš kurių cukrų, g 4,8 1,6 7,9 9,6 Skaidulinės medžiagos, g 7,5 2,5 12 15 Baltymai, g 35 11 57 66 Druska, g 5,0 1,6 8,2 9,6 Vitaminai ir mineralinės medžiagos Vitaminas A, mcg RE 1040 (130%) 342 (43,3%) 1710 (214%) 2052 (259,8%) Vitaminas D, mcg 3,9 (78%) 1,3 (26%) 6,4 (128%) 7,8 (156%) Vitaminas E, mg α-TE 7,0 (58%) 2,3 (19,3%) 11 (96%) 13,8 (115,8%) Vitaminas K, mcg 65 (87%) 21 (29%) 107 (143%) 126 (174%) Vitaminas C, mg 48 (60%) 16 (20%) 79 (99%) 96 (120%) Vitaminas B1, mg 1,2 (111%) 0,4 (37%) 2,0 (183%) 2,4 (222%) Vitaminas B2, mg 1,2 (85%) 0,39 (28,3%) 2,0 (140%) 2,34 (169%) Niacinas, mg NE 14 (89%) 4,7 (29,6%) 23 (147%) 28,2 (178%) Vitaminas B6 , mg 1,5 (110%) 0,51 (36,6%) 2,5 (181%) 3,06 (220%) Folio rūgštis, mcg 174 (84%) 57,5 (28%) 288 (144%) 345(168%) Vitaminas B12 , mcg 2,2 (87%) 0,72 (29%) 3,6 (144%) 4,32 (174%) Biotinas mcg 104 (208%) 34 (69,3%) 172 (344%) 204 (415,8%) Pantoteno rūgštis, mg 4,4 (73%) 1,5 (24,3%) 7,3 (121%) 9 (145,8%) Kalis, mg 1020 (51%) 338 (17%) 1690 (85%) 2028 (102%) Chloridas, mg 1680 (210%) 554 (70%) 2770 (346%) 3324 (420%) Kalcis, mg 525 (66%) 173 (22%) 866 (108%) 1038 (132%) Fosforas, mg 391 (56%) 129 (18,6%) 646 (92%) 774 (111,6%) Magnis, mg 264 (70%) 87 (23,3%) 435 (116%) 522 (140%) Geležis, mg 12 (83%) 3,8 (27,6%) 19 (137%) 22,8 (165,6%) Cinkas, mg 9,1 (91%) 3 (30%) 15 (151%) 18 (180%) Varis, mg 1,9 (190%) 0,63 (63,3%) 3,1 (314%) 3,78 (380%) Manganas, mg 1,8 (88%) 0,58 (29,3%) 2,9 (146%) 3,48 (175,8%) Selenas mcg 38 (68%) 12 (22,6%) 62 (113%) 72 (135,6%) Chromas, mcg 38 (95%) 12 (31,6%) 62 (156%) 72 (190%) Molibdenas, mcg 114 (228%) 38 (76%) 188 (376%) 228 (456%) Jodas, mcg Natris 113 (76%) 1,99 37,4 (25,3%) 0,66 187 (125%) 3,29 224,4 (152%) 3,96 Linolo rūgščių, g 3,5 1,1 5,7 6,6 Linoleno rugščių, g 0,34 0,11 0,57 0,66 Laktozės, g 0,18 0,06 0,29 0,36
* RMV – referencinės maistinės vertės. Su cukrumi.
Sudedamosios dalys: sojų baltymai, maltodekstrinas, sojų skaidulos, augaliniai aliejai (sojų, saulėgrąžų, rapsų), mineralai (magnio citratas, kalio chloridas,
kalcio citratas, kalcio fosfatas, cinko gliukonatas, geležies fumaratas, mangano sulfatas, vario gliukonatas, kalio jodidas, natrio molibdatas, chromo chloridas, natrio selenitas), aromato ir skonio stiprikliai (mononatrio glutamatas, dinatrio guanilatas, dinatrio inozinatas), bevandenės gliukozės sirupas, krakmolas, kvapiosios medžiagos (sudėtyje yra pieno, sojos, kviečių, salierų), pieno baltymas, druska, žolelės ir prieskoniai (petražolės (0,3%), svogūnų milteliai, juodieji pipirai, česnako milteliai, salierai), hidrolizuotas augalinis baltymas (kukurūzų, sojų), morkos (0.6%), cukrus, mielių ekstraktas, lipnumą reguliuojančios medžiagos (silicio dioksidas, kalcio fosfatas), dažikliai (karotenas, paprastoji karamelė), emulsiklis (sojų lecitinas), vitaminai ((L-askorbo rūgtis (vit.C), nikotinamidas (B3), DL-alfa-tokoferilacetatas (vit.E), kalcio-d-pantotenatas, piridoksino hidrochloridas (B6), riboflavinas, tiamino mononitratas (vit. B1), retinilo acetatas (vit. A), pteroilmonoglutamo rūgštis (folio rūgšis), biotinas, filochinonas (vit. K), cholekalciferolis (vit. D3), cianokobalaminas (vit. B12)), gyvūniniai riebalai (jautiena), tirštiklis (ksantano derva), antioksidantai (alfa tokoferolis, askorbilpalmitatas).
Sudėtyje yra kviečių, gali būti kiaušinių pėdsakų.
VLCD metodas gali būti taikomas sveikiems, viršsvorio turintiems ar nutukusiems žmonėms, kurie neturi jokių kitų sveikatos sutrikimų. Nėščiosioms ir žindančioms moterims, vaikams, paaugliams, vyresniems ar sveikatos sutrikimų turintiems žmonėms produktą galima vartoti tik pasitarus su gydytoju. Sergantiems diabetu ar turintiems kitų medžiagų apykaitos sutrikimų Nutriless produktus vartoti tik su gydytojo rekomendacija ir priežiūra.
Laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
NUTRILESS, 33 g, kreminė daržovių skonio sriuba, 5 vnt.
Nutriless kreminė daržovių skonio sriuba. Viso paros raciono pakaitalas svoriui kontroliuoti. Labai mažai kalorijų turinčiai dietai. Pakeičia visą paros maisto racioną.
- Tik 120 kcal per vieną valgymą
- Daug baltymų ir skaidulinių medžiagų
- 13 vitaminų ir 14 mineralinių medžiagų
- Viskas tiksliai apskaičiuota ir suderinta
Tai sumažinto kaloringumo pakaitinis maistas svoriui mažinti. Vartojamas kaip vienintelis paros maistinių medžiagų šaltinis arba gali pakeisti kelis valgymus per dieną. Viskas priklauso nuo to, kokių tikslų siekiate! Jeigu siekiate stipraus ir ilgalaikio efekto, visus įprastus 5 dienos valgymus (pusryčiai+užkandis+pietūs+užkandis+vakarienė) pakeiskite Nutriless VLCD produktais. Tokiu atveju suvartojama mažiau kalorijų per dieną, dėl to sukeliamas energijos deficitas, lemiantis svorio mažėjimą. Jei nusprendėte svorį stabilizuoti ir kontroliuoti, Nutriless produktais galite keisti 1-3 valgymus per dieną iš 5 galimų įprastų valgymų. Produktai turi pakankamą reikiamų kasdien suvartoti maistinių medžiagų kiekį, tarp kurių daug baltymų, skaidulų, vitaminų ir mineralinių medžiagų. Kiekvienas valgymas suderintas taip, kad gautumėte subalansuotas maistines medžiagas, bet ne perteklines kalorijas.
Vartojimas kaip viso paros maisto raciono pakaitalas: moterims 5, vyrams 6 valgymai per dieną. Labai mažai kalorijų turinčią dietą (VLCD) be gydytojo konsultacijos nevartoti ilgiau kaip 3 savaites. Svarbu laikytis vartojimo rekomendacijų, gerti daug gryno vandens (ne mažiau kaip 2 litrus per parą) ar kitų mažo kaloringumo skysčių.
Paruošimas: maišelio turinį (33 g) užpilti 200 ml verdančiu vandeniu ir gerai išmaišyti.
Maistingumas 100 g 1 maišelis 33 g (RMV*) 5 maišeliai 165 g (RMV*) 6 maišeliai 198 g (RMV*) Energinė vertė, kJ / kcal 1529 / 363 505 / 120 2523 / 599 3030 / 720 Riebalai, g 7,6 2,5 12 15 iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių, g 1,2 0,4 2,0 2,4 mononesočiųjų riebalų rūgščių, g 1,8 0,6 3,0 3,6 polinesočiųjų riebalų rūgščių, g 4,0 1,3 6,6 7,8 Angliavandeniai, g 35 12 58 72 iš kurių cukrų, g 4,8 1,6 7,9 9,6 Skaidulinės medžiagos, g 7,5 2,5 12 15 Baltymai, g 35 11 57 66 Druska, g 5,0 1,6 8,2 9,6 Vitaminai ir mineralinės medžiagos Vitaminas A, mcg RE 1040 (130%) 342 (43,3%) 1710 (214%) 2052 (259,8%) Vitaminas D, mcg 3,9 (78%) 1,3 (26%) 6,4 (128%) 7,8 (156%) Vitaminas E, mg α-TE 7,0 (58%) 2,3 (19,3%) 11 (96%) 13,8 (115,8%) Vitaminas K, mcg 65 (87%) 21 (29%) 107 (143%) 126 (174%) Vitaminas C, mg 48 (60%) 16 (20%) 79 (99%) 96 (120%) Vitaminas B1, mg 1,2 (111%) 0,4 (37%) 2,0 (183%) 2,4 (222%) Vitaminas B2, mg 1,2 (85%) 0,39 (28,3%) 2,0 (140%) 2,34 (169%) Niacinas, mg NE 14 (89%) 4,7 (29,6%) 23 (147%) 28,2 (178%) Vitaminas B6 , mg 1,5 (110%) 0,51 (36,6%) 2,5 (181%) 3,06 (220%) Folio rūgštis, mcg 174 (84%) 57,5 (28%) 288 (144%) 345(168%) Vitaminas B12 , mcg 2,2 (87%) 0,72 (29%) 3,6 (144%) 4,32 (174%) Biotinas mcg 104 (208%) 34 (69,3%) 172 (344%) 204 (415,8%) Pantoteno rūgštis, mg 4,4 (73%) 1,5 (24,3%) 7,3 (121%) 9 (145,8%) Kalis, mg 1020 (51%) 338 (17%) 1690 (85%) 2028 (102%) Chloridas, mg 1680 (210%) 554 (70%) 2770 (346%) 3324 (420%) Kalcis, mg 525 (66%) 173 (22%) 866 (108%) 1038 (132%) Fosforas, mg 391 (56%) 129 (18,6%) 646 (92%) 774 (111,6%) Magnis, mg 264 (70%) 87 (23,3%) 435 (116%) 522 (140%) Geležis, mg 12 (83%) 3,8 (27,6%) 19 (137%) 22,8 (165,6%) Cinkas, mg 9,1 (91%) 3 (30%) 15 (151%) 18 (180%) Varis, mg 1,9 (190%) 0,63 (63,3%) 3,1 (314%) 3,78 (380%) Manganas, mg 1,8 (88%) 0,58 (29,3%) 2,9 (146%) 3,48 (175,8%) Selenas mcg 38 (68%) 12 (22,6%) 62 (113%) 72 (135,6%) Chromas, mcg 38 (95%) 12 (31,6%) 62 (156%) 72 (190%) Molibdenas, mcg 114 (228%) 38 (76%) 188 (376%) 228 (456%) Jodas, mcg Natris 113 (76%) 1,99 37,4 (25,3%) 0,66 187 (125%) 3,29 224,4 (152%) 3,96 Linolo rūgščių, g 3,5 1,1 5,7 6,6 Linoleno rugščių, g 0,34 0,11 0,57 0,66 Laktozės, g 0,18 0,06 0,29 0,36
* RMV – referencinės maistinės vertės. Su cukrumi.
Sudedamosios dalys: sojų baltymai, maltodekstrinas, sojų skaidulos, augaliniai aliejai (sojų, saulėgrąžų, rapsų), mineralai (magnio citratas, kalio chloridas,
kalcio citratas, kalcio fosfatas, cinko gliukonatas, geležies fumaratas, mangano sulfatas, vario gliukonatas, kalio jodidas, natrio molibdatas, chromo chloridas, natrio selenitas), aromato ir skonio stiprikliai (mononatrio glutamatas, dinatrio guanilatas, dinatrio inozinatas), bevandenės gliukozės sirupas, krakmolas, kvapiosios medžiagos (sudėtyje yra pieno, sojos, kviečių, salierų), pieno baltymas, druska, žolelės ir prieskoniai (petražolės (0,3%), svogūnų milteliai, juodieji pipirai, česnako milteliai, salierai), hidrolizuotas augalinis baltymas (kukurūzų, sojų), morkos (0.6%), cukrus, mielių ekstraktas, lipnumą reguliuojančios medžiagos (silicio dioksidas, kalcio fosfatas), dažikliai (karotenas, paprastoji karamelė), emulsiklis (sojų lecitinas), vitaminai ((L-askorbo rūgtis (vit.C), nikotinamidas (B3), DL-alfa-tokoferilacetatas (vit.E), kalcio-d-pantotenatas, piridoksino hidrochloridas (B6), riboflavinas, tiamino mononitratas (vit. B1), retinilo acetatas (vit. A), pteroilmonoglutamo rūgštis (folio rūgšis), biotinas, filochinonas (vit. K), cholekalciferolis (vit. D3), cianokobalaminas (vit. B12)), gyvūniniai riebalai (jautiena), tirštiklis (ksantano derva), antioksidantai (alfa tokoferolis, askorbilpalmitatas).
Sudėtyje yra kviečių, gali būti kiaušinių pėdsakų.
VLCD metodas gali būti taikomas sveikiems, viršsvorio turintiems ar nutukusiems žmonėms, kurie neturi jokių kitų sveikatos sutrikimų. Nėščiosioms ir žindančioms moterims, vaikams, paaugliams, vyresniems ar sveikatos sutrikimų turintiems žmonėms produktą galima vartoti tik pasitarus su gydytoju. Sergantiems diabetu ar turintiems kitų medžiagų apykaitos sutrikimų Nutriless produktus vartoti tik su gydytojo rekomendacija ir priežiūra.
Laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.